1969 Coronet R/T ***VERKOCHT***

Bied hier je eigen Mopar auto's en/of onderdelen aan.
In dit forum is het niet mogelijk te reageren op de berichten.
Voor vragen contacteer de aanbieder per PM of Email.
Post Reply
cranksandrods
Posts: 30
Joined: 26 Apr 2008, 00:16

1969 Coronet R/T ***VERKOCHT***

Post by cranksandrods »

*******************De Coronet is verkocht**************

The Good :)
1969 DODGE CORONET R/T. De auto is een keer in de originele kleur licht groen metallic overgespoten. Alle delen zijn altijd origineel groen geweest. Auto heeft stuurschakeling automaat en 8 3/4 achteras. Heater en geen airco. Power brakes, power steering, rallye dash, non airgrabber car die door vorige eigenaar is omgebouwd naar airgrabber hood. Bucket seats zonder hoofdsteunen. Groen interieur. Vorige eigenaar vond dit niet mooi en is begonnen om dit om te zetten naar een wit interieur. Vandaar dat er wat witte delen aanwezig zijn. Het is eenvoudig om het interieur wit te maken of terug te zetten naar origineel groen. Plastic delen van dashboard zijn opnieuw verchroomd. Meters zijn gerestaureerd en er is een nieuwe draadboom geïnstalleerd. Auto heeft de zeer gewilde Tic Toc Tach, nu voorzien van modern quartz uurwerk. AM radio is ook gerestaureerd. Chroom van de auto is ook in goede staat.
De motor en automaatbak zijn 1700 mijl geleden gereviseerd. Motor is een 1973 440 met 1967 915 heads die uitgeliterd zijn. Edelbrock performer airgap intake, Crane Gold roller rockers, Cloyes tru roller timing chain, high pressure oliepomp, gecoate headers, Carter 650 CFM carburateur, Mopar 484 lift nokkenas, dunne koppakkingen. Totale compressieverhouding is net geen 1:10.
26 inch radiateur met 4 core heaterblok. Elektrische fans (automatisch en handmatig te bedienen). Auto blijft altijd koel, ook in de Californische zomer. Mopar elektronische ontsteking. Motorruimte is volledig geschuurd en opnieuw gespoten in de originele kleur voordat de motor er terug in ging.
The Bad :(
Linker achterband is een keer geëxplodeerd en heeft het achterscherm geraakt waardoor de onderkant van het achterscherm een vouw heeft, maar dit is niet zo moeilijk te herstellen. Er zijn 3 blaasjes bij het rechter achterscherm zichtbaar.
Het dak is 3 jaar geleden voorzien van een nieuwe vinyl top en was toen roestvrij. Er is toen geen goede sealing gebruikt waardoor er nu wat roest onder de vinyl top zit. Dit is echter ook niet zo moeilijk te verhelpen. De goot bij de ruit is roestvrij! Headliner moet worden vervangen.
Kortom, een Californische Coronet R/T en een goede basis voor een eenvoudige restauratie tot show winner of beslist mooi genoeg om er zo mee te rijden. Onderkant van de auto ziet er ook goed uit, deuren sluiten als een kluis. Met de Redline Firestone banden en dog dishes ziet de auto er super origineel uit.
The Ugly :x
Auto wordt ingevoerd en met Amerikaanse title verkocht.
Bij interesse graag een PM of bellen 06-20727216
Attachments
Coronet RT rear seat.JPG
Coronet RT wheel.JPG
Coronet RT roof rr.JPG
Coronet RT r rr quarter.JPG
Coronet RT l rr quarter.JPG
Coronet RT engine bay.JPG
Coronet RT front.JPG
Coronet RT l fr seat.JPG
Coronet RT right rear.JPG
Coronet RT right.JPG
Post Reply