Riverside Party USA day 25 aug 2018 Kampen

Het forum voor Mopar Meetings in Nederland, België en omstreken.
Post Reply
Riverside Party
Posts: 2
Joined: 20 Mar 2017, 16:35

Riverside Party USA day 25 aug 2018 Kampen

Post by Riverside Party »

KAMPEN - Op zaterdag 25 augustus 2018 vindt de jaarlijkse Riverside Party USA dag plaats aan de Loswal 10 te Kampen. Het evenement begint om 12 uur ’s middags en is voor iedereen (gratis) toegankelijk. Er worden een hoop Amerikaanse motoren, auto’s en trucks verwacht langs de kade van de Ijssel. Ook dit jaar is er weer extra aandacht besteed aan de kids, zo is er o.a. een megagrote kids stormbaan, een springkussen voor de hele kleintjes, gratis professioneel schminken, gratis rodeostier rijden, gratis sneltekenaar karikaturen, blik gooien, touwtje trekken, racesimulators van racestation.nl, schietkraam, gratis rondritten in een echte amerikaanse schoolbus door kampen, ijscokraam, lollywafels, schepsnoep, popcorn en een suikerspin kraam.
American spinning wheels zal weer de hele middag spectaculaire shows geven met hun speciale voertuigen en het American bastards straat theater show team zal weer aanwezig zijn. Een LIVE airbrush bodypaint show zal ook aanwezig zijn.

’s Middags hebben we Live muziek van de band The Tumblin’ GoGo’s (rockabilly style) en de rockband The Marschalls (classic rock covers). ’s Avonds hebben we een spectaculair optreden van AC in DC, de beste coverband van AC/DC in Nederland. Binnenshuis zal Dj Garcon le Groove met zijn Dj-set de nodige house muziek laten knallen met een geweldige Laser Show. Een grote markt / braderie met vele standhouders zal weer aanwezig zijn met o.a. een tattoeerder, piercer, biker stuff, tools, USA gadgets, special paint demo’s, kleding, metal signs, sieraden, motor parts, pin striping demo’s van ep en nog veel meer. Een sculptuurzaag speedcarving demo door Nederlands kampioen Sander Boom de hele middag is ook weer van de partij. Gedurende de hele middag zal Martijn Brink met “Perfect Freestyle” een waanzinnige motorbehendigheids demo geven en zal Alex van den Broek events een grote motortrial show geven. Prowrestling showdown zorgen weer voor live worstel shows gedurende de hele middag. Leuk voor jong en oud. Deze dag zal er ook een echte American bald eagle te bewonderen zijn. Er zullen weer veel Amerikaanse showtrucks aanwezig zijn die je kan bewonderen. We hebben een Live bikini bike wash, dus als je motor gewassen moet worden ben je deze dag aan het goede adres. Eten en drinken is natuurlijk volop aanwezig. Gratis entree.

Check onze website www.riversidepartykampen.nl voor het programma en alle overige info.
Vanaf 19 uur ’s avonds begint de Support Party. Voor verdere info kun je mailen naar riversidepartykampen@gmail.com. Heb je een mooie, aparte Amerikaanse motor of auto, kom deze dan ’s middags showen op onze Riverside Party USA dag! Volg de borden met Riverside Party USA dag om bij het evenement te komen. Op facebook zijn we te vinden onder Riverside Party Kampen voor de laatste ontwikkelingen.
Tot ziens op zaterdag 25 augustus 2018 vanaf 12 uur ’s middags in Kampen.
Attachments
flyer2018 a3.jpg

armalite
Posts: 11
Joined: 14 Jun 2017, 14:16

Re: Riverside Party USA day 25 aug 2018 Kampen

Post by armalite »

ben wel benieuwd, zijn er forumleden van hier die hier heen gaan?
22 Jarige Apeldoorner
Huidige vierwieler: Ford Taunus Coupe 2,3 V6 1974
Huidig project: Ford Taunus 2,3 V6 Ghia 1978
Wishlist: 68-70 Dodge Charger & 69-70 Ford Mustang Mach1 / Boss 302 / Boss 429
Aan het sparen voor een 68-70 Dodge Charger. :hammer:

User avatar
Mr. Lee
Posts: 308
Joined: 11 Jun 2007, 16:44
Location: Winkel

Re: Riverside Party USA day 25 aug 2018 Kampen

Post by Mr. Lee »

armalite wrote:
23 May 2018, 12:30
ben wel benieuwd, zijn er forumleden van hier die hier heen gaan?
Same here ;)

User avatar
jvdwolde
Posts: 8180
Joined: 09 Jun 2007, 07:03
Location: Meppel

Re: Riverside Party USA day 25 aug 2018 Kampen

Post by jvdwolde »

Nope, vlakbij maar ik heb niks met Hells Angels...die organiseren het namelijk
Jack
1969 Chrysler 300 coupe 440 survivor!

Post Reply